Om at være danskstuderende // DEL 1

Biografture er det bedste!

K og jeg går meget i biografen. Mindst et par gange om måneden faktisk. Der er noget dejligt kæresteagtigt over det, så det er virkelig noget vi sætter pris på at få gjort 🙂 Vi bruger oftest Emperial eller Dagmar da begge biografer ligger en 5-10 minutters cykeltur af Vesterbrogade fra os (det gør Grand og Palads for den sags skyld også, men vi foretrækker de andre to)

De seneste to film vi har set er ‘Amy’ og ‘Irrational Man’.

Amy: en musikdokumenter om Amy Winehouse. Hold nu k*** hvor er den god! Jeg vil anbefale ALLE at gå ind og se den. Den starter godt nok sådan lidt middelmådigt ud; den klassiske dokumentar hvor man høre om hendes liv fra hun var teenager og bla bla bla, men fordi hendes skæbne er så forfærdelig tragisk ender den simpelthen med at at blive så rørende at man næsten ikke kan holde det ud. Jeg kendte ikke meget til Amy Winehouse eller hendes musik inden jeg så den, men jeg har et helt andet billede af hende nu. Hun var en skidedygtigt jazzmusiker, der havnede i en helt forkert branche. Og man forstår pludselig alle hendes sange. Wow. Den skal bare ses!

Irrational Man: en drama/komedie agtig film af Woody Allen. Starring Jaguin Phoenix og Emma Stone. Sindsyg mystisk, sindsygt god. Ender meget mærkeligt, og så siger jeg ikke mere! Sådan en film hvor, når man sidder og ser den ikke tænker synderligt over handlingen, men så går man hjem og tænker faktisk en del på den efterfølgene. Sådan nogle film kan jeg godt lide 🙂 Også en rigtig god og underholdene Woody Allen film, hvis man er til den slags.

Gå i biffen nu!

11908162_10205573833678209_175787633_n 11909902_10205573832798187_1024355845_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Om at være danskstuderende // DEL 1