Øverst på ønskelisten!

Lørdagens loppefund!

Her på Vesterbrolivet, må jeg ærligt indrømme, at jeg ikke synes at de billeder jeg ligger ud behøver at være taget med spejlrefleks og redigeret i photoshop.

For mig er det vigtigere, at det er nogle billeder der er fanget i øjeblikket – oftest bare med min ihpone. Intet fancyt der, og deraf også kvaliteten. Men jeg synes personligt også, at der er noget meget ærligt og umiddelbart over den slags billeder. Og dermed ikke sagt, at jeg ikke elsker blogs med store flotte billeder i god kvalitet – det kan helt sikkert også noget!

Nå, men det var jo i virkeligheden slet ikke dét, det her indlæg skulle handle om. Nej, dét det i virkeligheden skal handle om, er nemlig loppefund! K og jeg ELSKER (som resten af DK’s befolkning) at tage på loppemarkeder; store som små, både i Danmark og i Sverige, og gøre gode fund.

Helt ærligt, så tror jeg at 50% af de ting vi ejer – både møbler, service osv. er fundet på genbrug. Både på fysiske loppemarkeder, men også på DBA har vi gjort fantastisk gode kup!

I dag var jeg på jagt med min mor, og fandt to virkelig fine ting:

11943373_10205627936710751_1020263586_n 11912875_10205627936630749_815895397_n

Et lille fint skrivebord i mørkt træ med en rød linoleumsplade på, og en meget gul angorastrik. Det hele til en sølle sum af 420 kr. 🙂

Her inden jeg starter mit studie op igen (i overmorgen faktisk) synes jeg det er rigtig rart at nå at få et sted, der er helt mit eget, hvor jeg kan have mine bøger liggende og flyde som det passer mig 😀 drømmen er, at vi en dag investerer i dette fantastisk smukke betonbord: http://sigurdlarsen.eu/projects/concrete-table/ men da det koster kassen, må man jo spare op og gå på kompromis. Så dette fine gamle træbord (til en helt anden mængde penge) får lige en chance. Og den gule strik, er lidt en tester. Gul er en meget voldsom farve for mig – men jeg synes alligevel den kan et eller andet. Så må jeg sætte den sammen med noget, der ikke får mig til at ligne et kæmpe påskekylling 😀

Et rodet indlæg om kvalitetsbilleder, skrivebord og en gul angorastrik.

Ha’ en skøn lørdag 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Øverst på ønskelisten!