Leger det er sommer i Sverige…..

Smukke sko fra genbrugen + to gange bryllup!

På denne regnfulde, 14 graders lørdag, vil jeg snakke lidt om bryllupper!

Som jeg før har nævnt, skal K og jeg nemlig til hele to bryllupper i løbet af sommeren. Jeg synes, som de fleste kvinder at det er så dejligt at blive inviteret til bryllup 🙂 Jeg elsker at man må gøre sig ekstra flot, at der oftest er fest til den lyse morgen og selvfølgelig elsker jeg at fejre den smukke kærlighed mellem to mennesker!

Og så nu til det store spørgsmål: hvad tager man på? Det skal selvfølgelig være pænt, og jeg er ret meget på at gøre noget ekstra ud af det og føle mig lækker, men jeg kan ikke finde ud af om det skal være kjole eller pæne herre-inspirerede bukser med en lækker top og høje sko. Min intuition har hele tiden sagt kjole? må man egentlig have hvid på? Nej vel?

Nå, men så faldt jeg over disse, sådan lidt 90’er grim-pæne, i genbrugen til sølle 65 (svenske) kr.:

11721348_10205388289719726_546072672_n 11780601_10205388289479720_1560753387_n

Og så er jeg faktisk gået lidt over til det med herre-inspirerede bukser og top i stedet. Ved bare ikke om det er for kedeligt?

Det er utrolig spændene hvad det bliver til, synes i ikke? 😀 Haha. Jeg må ud og kigge lidt i næste uge. Og da vi jo skal til to bryllupper kunne det også være fedt at slå to fluer med et smæk – og så lige genbruge outfittet igen til september. Men lad os nu se, jeg skal nok nå at ombestemme mig 30 gange inden?.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Leger det er sommer i Sverige…..