GIRLS GIRLS GIRLS

En langsom lørdagmorgen

Da jeg forleden aften mødtes med S og P på Llama for at spise 10-retters og vende verdenssituationen, pointerede S hvor vildt det afspejler sig, at dagene reelt går op og ned, her på vesterbrolivet.

Jeg skriver selvfølgelig diverse indlæg fordi jeg har lyst til at udtrykke mig på den ene eller anden måde, men oftest skriver jeg dem også i det sekund jeg føler det jeg nu skriver om. Hvis det giver mening.

Så i dag, her lørdag tidlig eftermiddag vil jeg såmænd bare sige at det hele er dejligt.

K og jeg har haft en langsom morgen med tid til masser af kys, kram, omsorg, grin, og bar hud og da han smuttede for en times tid siden var det med et smil på læben og en sms sekundet efter han var gået der bevidnede at det skal være os to for ever.

Jeg har netop spist morgenmad og sat en vask over og om lidt sætter jeg mig op på min cykel og triller de 6 minutter det tager at komme fra vores hule til Frederiksberg Centret og kigger lidt i alle de gode nye butikker.

I eftermiddag mødes jeg så med K og svigerholdet og spiser mad og i aften er der ingen planer endnu. Elsker weekender. Som alle andre, vel.

Endnu en dagbogs-facebook-forlænget-opdatering herfra, men sådan er det.

Nyd livet, det gør jeg.

11216462_10204812652569157_269750874_n 11251605_10204812635408728_1527055362_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

GIRLS GIRLS GIRLS