En kedelig tirsdag

En mærkelig uge

Kender i det, når man faktisk har en rigtig fin uge foran sig og nærmest glæder sig lidt til de små hverdagsting man ved der kommer til at ske?

Sådan havde jeg det søndag aften. K og jeg havde brugt lidt tid på at koordinere vores tilstedeværen i hulen, således at det hele til sidst gik op. Jeg kunne både nå i skole OG prioritere at tage derhen et par timer før, for at forberede mig, og K kunne arbejde lidt om formiddagen og igen om eftermiddagen/aftenen. Den lille hund forstår nemlig stadig ikke helt, at bare fordi man er hjemme, betyder det ikke at man nødvendigvis skal lege hele tiden.

Så udsigten til en uge, hvor alt ville gå op, så rigtig fin ud. Men allerede mandag aften fik vi en rigtig dårlig nyhed, og om natten blev jeg jo som bekendt syg, så resten af ugen er blevet lidt anderledes end forventet. Fyldt med bekymringer og dumme tanker.

Tirsdag skulle jeg have været i skole fra 10-17, i stedet lavede jeg intet andet end at drikke the, spise panodil og chokolade og se dårligt tv. Rart – men keeeedeligt. Men da K kom ind af døren, var det med gode nyheder – en stor operation var gået rigtig godt, og han fortalte tilmed, at der er gode odds for, at det hele nok skal gå. Pyha! Det lettede lidt på situationen.

Oveni hatten havde han taget en lille overraskelse med hjem til mig. Nemlig en Iphone 6s (!!!!) da min gamle snart ikke kunne mere. Han er simpelthen for vild nogen gange den mand! Så den aften var det med en lettet (og materialistisk lykke-) følelse i maven, at vi lagde os til at sove.

Onsdag var K igen tidligt på farten. Jeg havde det markant bedre, og om eftermiddagen fik jeg faktisk indhentet lidt læsning til studiet, da lille B valgte at ligge sig sødt og pænt ved mine fødder under bordet imens og tage en laaaang tur. K kom sent hjem om aftenen, da han havde meget at se til med arbejde og familie besøg, så resten af dagen gik med dyne, suppe og mere dårligt tv.

I går, torsdag var jeg på benene igen og både i skole og på arbejde hvilket var så dejligt! Syv-ni-tretten har jeg indtil videre ikke smittet andre beboere endnu (kan hunde blive forkølede?) og jeg glæder mig til at holde en dejlig rask weekend. Er der, btw, ikke utrolig mange der er influenza-syge lige for tiden? Nå, men jeg har i hvert fald taget min tørn nu, haha.

Senere i dag skal vi til dyrlægen med Lille B. Han har gået lidt mærkeligt på det ene bagben de sidste par dage, og sådan haltet ret slemt on/off. Så nu skal vi lige have det tjekket. Det lille pus! Man får virkelig nogle stærke moder-agtige følelser for sådan en lille hvalp – særligt når der er noget galt. Men mon ikke det nok skal gå 🙂

I aften står den på fødselsdag hos en veninde for mit vedkommende, og ellers skal vi bare slappe af og se familie i weekenden.

Med ønsket om en dejlig én af slagsen!

12736450_10206575286913914_80335570_n 12736394_10206575286873913_1733171209_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

En kedelig tirsdag