Duften af ny bil

Det er dage som denne…

Det er dage som denne, at jeg elsker at være studerende.

Dage hvor det passer med K, der jo er selvstændig, og stort selv styre selv sine arbejdstider. Dage hvor man kan sove til man vågner, og sidde længe sammen og snakke om dagen, store- og småting, grine og kysse og bare komme stille og roligt i gang med dagen.

Det er virkelig priviligeret. For – som vi snakkede om da vi sad med vores anden kop kaffe og ikke var kommet videre, og klokken havde passeret 9.30 – så ‘pjækker’ vi jo ikke. Vi har bare forskudte arbejdstimer, så han møder dét senere og kommer dét senere hjem, og jeg har et vidst antal sider jeg skal have læst i en bog, men om jeg læser dem fra 8-12 eller 12-16 det bestemmer jeg jo helt selv.

Det er så fedt at være studerende, når man kan få det til at gå op i en højere enhed, og det netop ikke går den anden vej og man bliver stresset af det (som jeg utrolig ofte også er, bare ikke lige i dag 🙂 )

K gik for en halvtime siden, og jeg har netop skænket mig min tredje kop kaffe og fundet bøgerne frem. Ved 14-tiden hopper jeg på cyklen og kører over til min søster der har fået nyt job på Falkoner Alle. Så spiser vi frokost sammen inden jeg skal videre på job et par timer. I aften mødes jeg med min veninde S og spiser toast på utrolig omtalte ‘Fætter Fætter’ og jeg kan næsten ikke vente! Dejligste dag!

Nu vil jeg vende tilbage til Litteraturens Veje – det skal jo gøres. Ha en dejlig en!

12208235_10206015251153370_657941534_n 12202253_10206015251113369_1873814492_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Duften af ny bil