En lille snak om min fredagformiddag

Endnu en weekend der gik stærkt!

Der har været lidt stille her på Vesterbrolivet henover weekenden, men det er altså bare fordi jeg har haft travlt med at hygge mig ude i det virkelige liv. De sidste par dage har stået på en god blanding af fest, tømmermænd, familiehygge og studieforberedelse.

I går havde jeg den hyggeligste dag. Jeg havde sovet hos mine forældre, fordi K skulle ud om aftenen og alligevel først ville komme hjem engang sent om natten. Så jeg spiste hos dem og blev og sov. Søndag morgen gik min mor og jeg en laaang tur med W og derefter sad jeg og læste hjemme hos dem, indtil K igen viste tegn på liv. Så cyklede jeg hjem til ham og passede lidt på patienten, inden vi om aftenen tog hinanden i hånden og gik til Planetariet til et lidt specielt arrangement. Det var nemlig en premiere på en lydbog, som en af Ks venner har skrevet. Det var virkelig hyggeligt, og en meget anderledes måde at opleve på, end når man eksempelvis går i biografen.

Men ja, så mandag slår lidt hårdt i dag synes jeg. Som altid. Jeg vil gerne blive bedre til at ‘indstille’ mig på at det er mandag. Kender i det? Synes ofte det kommer bag på mig, at det igen er mandag, hvilket jo egentlig er ret åndsvagt? Specielt fordi min mandag i dag skal bruges på nogle rigtig fine ting. Jeg skal til en forelæsning ude på KUA, arbejde lidt og så på Sticks n’ sushi i aften med mine studiepiger. Dét kunne da være meget værre 🙂

Håber i har en dejlig en af slagsen!

12232972_10206036065593718_1280634776_n 12226749_10206036065553717_1527127301_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

En lille snak om min fredagformiddag