Kunne slet ikke.....

Synsforstyrrelser, solskinsvejr & verdens bedste far!

11015455_10204393509690847_1401121527_n

Man tror titlen referer til billedet ikk’? Fordi den nyudsprungne påskelilje (eller hvad det er..) ikke er skarp. Nej titlen referer faktisk til noget jeg går og døjer lidt med fortiden. Det er pisse ubehageligt, og kommer på uuuuunderlige tidspunkter. Det starter som en “har jeg noget i øjet”? agtig følelse, hvor man prøver at ‘gnide’ sine øjne til at kunne se klart. Det går ikke rigtig over, bliver egentlig bare værre og til sidst starter zigzag-fornemmelsen og ligger sig som en skygge på siden af øjet, så man er stort set blind på det ene øje. Det varer ca. tyve-tredive minutter fra det starter og til det forsvinder, men det er fandme mærkeligt og skræmmer mig lidt. Efterfølgende får jeg hovedpine, men slet ikke på migræne måden (som jeg altså forestiller mig den) mere tung/træt i hovedet. Adr, jeg hader det! Det har stået på 3 gange over 2 måneder nu, og det synes jeg er i overkanten, så nu har jeg en lægetid i næste uge og var faktisk også til optikeren i dag for at få tjekket mit syn. Det fejlede dog ingenting.. Meget mærkeligt.

Trods disse ubehageligheder, har dagen været skøn og forårsagtig og jeg fik en dejlig sms fra min far tidligere:

11005575_10204393512370914_1658295449_n

Nu vil jeg gå i seng og lade op til en never ending kind of day i morgen. Godnat!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kunne slet ikke.....