Noget om børn

En reminder til når vi rammer november

Jeg sidder her i hulen på Vbro. Har netop skænket mig min anden kop kaffe. Jeg har hængt vasketøj op og fået sendt K ud af døren. Min sommerferie har stadig gode dage endnu og jeg nyder det.

Og selvfølgelig nyder jeg at have fri, hvem gør ikke det. Men jeg kom til at tænke på her til morgen, at grunden til jeg nyder det lidt ekstra disse dage er på grund af vejret. Ja ja, kliché, men hør nu hvorfor:

Danmark kan være en bitch i løbet af vinteren – fra november til marts, somme tider april med, kan det være hamrende koldt og kedeligt. Og alle går og brokker sig over det.

Men når så sommeren rigtig kommer! Som den har været de sidste par uger, med fuld sol og 20-25 grader. Wow. Så kan Danmark – og København virkelig noget.

Og helt ærligt, hvor fedt er det ikke lige, at man kan sove om natten? At det ikke er trope, varmt, fugtigt og uudholdeligt om natten så man ligger og vender og drejer sig? Og at vi ikke har alle de der store insekter?.

Vi skal fandme sætte pris på den danske sommer! Det gik virkelig op for mig her til morgen. Man kan sove en lang og uforstyrret søvn i dejlige 10-15 grader, og så vågne op til sol og sommer og have mulighed for at sole sig, have shorts på og tage på stranden.

Jeg ser ingen grund til at flytte fra Danmark. Her er så perfekt, og man skal bare huske på de dejlige somre man har, når kulden bider sig fast og man ikke synes der er nogen ende på vinterstøvler og store halstørklæder.

Så ingen tvivl om at Danmark er et fantastisk land om sommeren; byen i sig selv, klimaet og stemningen på alle de små gader. Og jo, jeg ændrer helt sikkert mening når vi rammer november, men så vil jeg lige kigge tilbage til dette indlæg, og håbe at noget af den gode stemning og varme der sidder i min krop lige nu, kan smitte af på en kold november eftermiddag (selvom en kold november eftermiddag lyder ret hyggelig lige nu. Glæder mig næsten til at tage en varm sweater på?..) ahem? 😀

Nu vil jeg hoppe ud i det dejlige vejr og shoppe fødselsdagsgave til min smukke mand der har fødselsdag lige om lidt.

Adios!
11911941_10205570364111472_295273699_n  11873921_10205570364071471_686023092_n

1

  • […] Sagen var nemlig den, at K og jeg brugte dagen i går på at julehygge med æbleskiver, glögg, dekoration-lavning osv., hos mine forældre, og så valgte vi at blive og sove der, da det var nemmere i forhold til parkering af bilen. Så da vi skulle tilbage til Vesterbro 6.45 her til morgen, synes jeg godt nok det var lidt mørkt og koldt derude. En passende dag, at kigge tilbage på det her indlæg! […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Noget om børn