Fra langt til kort. Gisp !

Overskud, otte grader og DGI byen

De sidste par uge har søndageftermiddag og mandag været lidt dystre for mig.

Mit humør daler ligesom bare når klokken nærmer sig femten-seksten søndag eftermiddag og vil ikke stige igen, før det bliver tirsdagmorgen. Tirsdagmorgen! Selv mandag aften er jeg trist/nedtrykt og samtidig halvsur og spydig. Stakkels K… Det er også lang tid at have det sådan, ikk’?

Denne her weekend har vi brugt i Sverige i mine forældres dejlige lille røde hytte og det har været perfekt – fyldt med god mad, lange snakke, middagslure og gåture i fjorten grader og forår i de svenske skove. Ren idyl!

Back to the point – på vej hjem i bilen kunne jeg mærke den komme snigende. Den kedelige følelse af, at noget dejligt sluttede (har altid været dårlig til at håndtere den følelse, også da jeg var mindre og jeg skulle starte i skole igen efter en ferie fx) men igår kunne jeg mærke at jeg prøvede at kæmpe lidt imod. Normalt kan jeg godt komme til at gå lidt med den melankolske stemning – men i går gad jeg simpelthen ikke.

Men da K og jeg blev sat af på Vesterbro ved sekstiden var det stadig med en klump i halsen og en øv-følelse. Dog varede det kun i ca. ti minutter, for jeg ville ikke acceptere det og satte mig for at bage både scones og pølsehorn (?) og rydde lidt op i lejligheden og tage vasketøj ned. Havde brug for at skulle lave noget, og ikke komme til at dvæle ved den melankolske følelse.

SÅ! Tro det eller ej. Da jeg vågnede i morges var det (næsten) med et smil på læben, og faktisk både udhvilet og overskudsagtig. Så dejligt. Så jeg cyklede til DGI byen (har længe tænkt på jeg ville i gang med at svømme et par gange om ugen, har bare ikke gjort noget ved det – før i dag) dog var der lukket pga tekniske problemer, så jeg prøver igen på torsdag. I stedet løb jeg en kort tur og cyklede derefter i skole i otte graders medvind og med en rigtig god følelse i maven.

Langt, teksttungt indlæg – flot hvis du kom hertil!

Jeg håber alle har haft en ligeså god weekend og mandag som jeg.

961807_10204432540546594_1880213123_n 11056740_10204432540066582_814027874_n 11042255_10204432519306063_1083632664_n Skærmbillede 2015-03-09 kl. 20.50.35

1

  • […] Jeg har tendens til at blive lidt små-søndags-depri, fordi jeg elsker at hygge mig og holde fri med min familie, og derfor kan synes det er svært at ugen atter går i gang imorgen. Nok som de fleste andre. Det har jeg vidst også skrevet om før. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Fra langt til kort. Gisp !