Et følsomt emne

En skål risengrød og lidt om min fredag

Godmorgen derude – og glædelig 4.december!

I skrivende stund sidder jeg med en dejlig varm skål risengrød foran mig, den udgør nemlig min morgenmad i dag. Det må man godt når det er december! Jo man må! Samtidig sidder jeg og kigger ud på regnen. Det dejlige ved at være studerende er, at man ofte kan sidde og kigge ud på det dårlige vejr, mens man varmer sig indendørs 🙂

Min dag kommer til at stå på lidt blandede ting. Jeg skal læse til mine sidste timer inden læseferie i næste uge – mega dejlig følelse! Og så skal jeg kigge lidt på min eksamensopgave. Jeg skal dog til vejledning på mandag, så jeg kan ikke helt finde ud af, om det er smart at gå så meget videre med den, før jeg har en idé om, at jeg er på rette vej.

Kl. 13 skal jeg ind til byen og mødes med K. Han har haft virkelig travlt i denne uge, så vi har ikke brugt så meget tid sammen. Heldigvis er det muligt for ham at gå tidligt i dag, så det skal vi udnytte. Vi skal bare slentre rundt hånd og hånd – vinduesshoppe, måske købe lidt julegaver, drikke kaffe og glögg, og generelt bare nyde hinanden og komme (lidt mere) i julestemning. Sikke en dejlig dag!

I aften skal jeg til julefrokost med mine veninder fra gymnasiet. Det glæder jeg mig virkelig meget til. Vi har alle en ret med til det kolde bord, og hver især medbringer vi to pakker til pakkeleg. Senere står den så på snaps og vin og måske en bytur – nu må vi se hvordan stemningen bliver. Jeg glæder mig om ikke andet til at iføre mig noget pænt med glimmer og hygge mig med mine dejlige veninder.

Ha’ en skøn fredag – om den står på vild julefrokost, hygge i sofaen eller noget andet skønt!

12334143_10206166359450983_1639062089_o 12351490_10206166359650988_1343734723_o

 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Et følsomt emne