Lidt om varme fødder

Sne & natmad

Jeg sidder i skrivende stund hos mine forældre. Vi har været til min kusines 7-års fødselsdag hele dagen, og da min mand jo er draget på sommerhustur med gutterne, har jeg planer om at blive og sove her, og så blive forkælet igen imorgen også. Der er også noget hyggeligt over at være lidt sneet inde synes jeg.

Appropo sneet inde – fedt at jeg netop fik nævnt igår, at jeg ikke behøvede at haste med at få købt vinterstøvler. Så kom snevejret selvfølgelig!

Men udover fødselsdag, har jeg også brugt min dag på at have en smule tømmermænd. I går var jeg nemlig til Sneakbar inde i Cinemateket og efterfølgende tog vi videre på bar. Det blev ikke så sent, men kunne alligevel godt mærke det i hovedet her til morgen.

Og prøv lige at se billedet til højre! K og jeg havde joket om, at jeg lige skulle dokumentere at der ikke lå en anden på hans plads i sengen når jeg kom hjem fra byen; så lettere beruset,  med røde øjne og en toast i hånden, blev billedet taget kl. 02.11 i nat.

Super charmerende, ikk’? Haha. Elsker (hader) at vågne op til sådan noget. Dagen efter har man lidt lyst til at tage det tilbage igen. Heldigt vi snart har været sammen i to år, det er nok ikke lige dét her billede der vælter læsset hvis det nu endelig skulle være 😉

Nyd denne dejlige lørdag aften – min skal bruges på sofaen, med en kold cola og natbukser på. Og med “Hvem sagde vuf” (som jeg førhen hadede, men nu er begyndt at synes er ret hyggeligt – gæt selv hvorfor) kørende i baggrunden. Værsgo at unfollowe, haha 😉

12277183_10206101683274119_1639385092_n 12270403_10206101682954111_1875100724_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lidt om varme fødder