Kom til tøjmarked i weekenden!

En torsdag i mit eget tempo

God eftermiddag!

Sikke et smukt vejr det har været i dag var? Jeg blev så glad imorges, da jeg susede ned gennem Vesterbrogade, holdt for rødt i krydset ved Rådhus Pladsen og pludselig fik kigget op og set den smukkeste lyserøde himmel. Det sætter jeg åbenbart større pris på, end  jeg selv umiddelbart skulle tro. Men når man tænker over, hvor sjældent det efterhånden ikke er tåget/gråt/regnfuldt, så er det altså maks en dag eller to om ugen! (sådan føles det i hvert fald i mit hoved)

Nå, men efter fire timer på uni der blandt andet stod på opgaveseminar, hvor vi på mit hold brainstormede over vores kommende eksamensopgaver som skal afleveres 2. januar (gisp!) skyndte jeg mig hjem til hulen igen. Jeg nåede en hurtigt frokost og en kort lur – ja jeg er typen der virkelig sætter pris på middagslure – og så mødtes jeg med K og fik ordnet nogle praktiske ting på Borgerservice. Sådan nogle irriterende ting, der bare skal ordnes, men når det så er klaret er det også så rart. Kender i det? 🙂

Derefter stod den på endnu en cykeltur hjem til mine forældre, hvor jeg nu sidder trygt og godt med dejligste W (mine forældres hund) som varmepude ved fødderne.

I kan godt fornemme at jeg er total hygge/familie menneske ikke? 😀 For mig er det her lige en dag efter mit hoved. Jeg har virkelig brug for ro i min hverdag, hvor jeg lige kan nå at fordøje/gennemtænke/glæde mig over de ting der sker. Nogle der kender til den følelse? 🙂

Men det er altså ikke fordi mit liv kun handler om middagslure og familiehygge, for imorgen – eksempelvis – skal jeg ud med pigerne fra mit studie (super god timing når jeg skal stå ude i Remisen på Østerbro klokken otte-nul-dut lørdag morgen, men sådan det altså bare) og igår var jeg til gallapremiere på ‘Nøgle Hus Spejl’, – som by the way er den sødeste og mest rørende fortælling!

Så jeg kommer altså også lidt ud, haha.

Håber alle har en skøn torsdag, lige i det tempo de selv ønsker den!

image  image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kom til tøjmarked i weekenden!