Lidt om mad og lidt om studie

Lidt om varme fødder

Denne her vinter drømmer jeg om at anskaffe mig et par nye, varme vinterstøvler.

For to år siden erhvervede jeg mig et par forede støvler fra Bilibi, som jeg virkelig var glad for og har gået rigtig meget med. Men jeg må desværre erkende, at de ikke kan holde en sæson mere.

Så nu er det store spørgsmål bare, hvilke støvler jeg skal bruge mine penge på i år. Ind til videre er det jo ikke en haste sag at få dem anskaffet, da vejret stadig viser sig fra sin dejlige lune side, men så snart vi rammer 5 grader og derunder, kan jeg slet ikke holde varmen på resten af kroppen, hvis mine fødder ikke er varme.

For et øjeblik siden var jeg SÅ tæt på at klikke de her smukke Dr. Martens hjem fra Zalando:

12283109_10206094706539705_1847130969_n  12285795_10206094706499704_1567820471_n

Men det er nok en god idé lige at have prøvet dem in real life først tænker jeg? Selvom de godt nok er fine. Det er meget sådan noget jeg søger i år. Enkle og lækre!

Pt sidder jeg i sofaen, har netop indtaget min morgenmad og om en halvtimes tid skal jeg mødes med en veninde og indtage morgenmad nummer 2 (læs: kaffe og kage) Derefter skal jeg mødes med min søster og shoppe julegaver, og i aften står den på øl i dejlige bekendtskaber.

K skal i sommerhus med sit band, så han er væk hele weekenden. Det er sjældent vi ikke bruger weekenden sammen, så det er helt underligt. Men nok meget sundt, haha 🙂

Med ønsket om nogle dejlige fridage!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lidt om mad og lidt om studie