1. november

Duften af ny bil

Igår skrev jeg om, at det ikke var muligt at blive søndags-depri lige præcis denne søndag og at der herskede en lidt spændt stemning i det lille hjem.

Men jeg skrev ikke hvorfor. Så hvis overskriften ikke allerede har afsløret det, så kommer her hvorfor:

K har fået bil! Hans første bil nogensinde. Det ér bare noget helt specielt. Det er en Renault Kadjar og den er virkelig lækker (ligesom sin nye ejer 😉 ) Den har så mange seje funktioner – bakcencor, indbygget gps og alt sådan noget. Og så dufter en ny bil bare altid godt ikk’? 🙂

Den er, som i kan se, på guleplader og det er fordi at det er en firmabil som han skal bruge til at køre til/fra optagelser med sit lydudstyr, og andre arbejdsrelaterede ting. Også af den grund er der kun to sæder i bilen, så der er masser af plads bagi til udstyret. Og når vi så engang i mellem bruger den til private ting, indberetter man bare det antal kilometer den er blevet kørt til privatbrug. Total smart 😀

Den blev leveret hos os på Vesterbrogade kl 11 i formiddags og K er simpelthen høj af lykke og totalt stolt over nu at være bilejer. Synes også det er ret sejt at have en kæreste der har en bil. Jeg er stadig teenager inden i….

Nu står den på aftensmad og hygge hos mine forældre, mens K spiser hos nogle venner.

Ha en skøn mandag aften!

image image  image image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

1. november