Cykelsnak fra Indre By

Farvel København – Hej Paris

Ja, vi smutter til Paris i aften gør vi sgu så, K og jeg. Whuihihi. Glæder mig til et par dage med god mad, lidt shopping, en masse lange gåture og kys og kærlighed i Byernes By. Meget romantisk!

Min plan er, at prøve at bruge mine penge i Paris på den perfekte læderjakke. Én der gerne må koste lidt mere en 199 i H&M, og som rigtig gerne (læs: SKAL) være ægte læder. Jeg er nået dertil nu, i mit liv, hvor jeg skal finde en læderjakke der skal følge mig mange mange år frem og som jeg derfor er villig til at smide lidt penge efter. Uh det er spændene.

Nå, må hellere få pakket og sådan. Så hej hej! Er tilbage igen på en kedelig, deprimerende søndag.

Au Revoir!

images

1

  • Rigtig god tur, fantastisk by. 🙂

    Kan godt forstå at du vil investerer i en ægte som kan holde mange år ud i fremtiden, i stedet en sæson vare fra H&M.

    – Bylouise.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Cykelsnak fra Indre By