Søndagsfrokosten

Organisering og en pinligt tom æske på køleskabet

Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle gå så meget i min mors fodspor som jeg gør. Jeg tager oftere og oftere mig selv i at tænke “Gud, det har jeg da fra min mor” og det er faktisk virkelig en mærkelig – og ny – følelse for mig.

Én af de ting, der specielt har forfulgt mig efter vi flyttede ind i hulen på Vesterbro, er det med at organisere ting. Sådan noget med lige at købe nogle små kurve til øhm.. ja, til hvad? Og et par pæne æsker eller kasser fra Søstrene Grene til .. ja .. Der er bare ikke mere at komme i dem, og derfor står de lige pt tomme, mens jeg ligesom bare fortsætter med at købe den slags opbevaring til ting. Det har resulteret i, at vi har en stor (virkelig pæn) kasse/æske stående på køleskabet uden noget som helst i. Den er bare tom. Og det er ret skørt. Måske en dag vi finder på noget – jeg bruger i hvert fald meget tid på at gennemskue hvad det kunne være.

Nå, men weekenden stod på andet end hovedrengøring og god mad, jeg fik nemlig organiseret alt vores rod i bunden af monster-reolen. Rod bestående af 20 forskellige slags mel, havregryn, korn, sukker mm. der nu er blevet rigtig pænt, hvis jeg selv skal sige det. Det er også som om man bare bliver mere rolig inden i, når tingene fungerer og er pænt! Det lyder måske simpelt for andre, men når man er 21, lige flyttet hjemmefra og mest af alt altid har haft lyst til at ligge sig ned og dø når ens mor har snakket om organisering og orden i tingene (feks. at have et lager med ekstra tandpasta, deodorant og vådservietter) så er det meget mærkeligt pludselig at være hende der selv gør det. Dog er det ikke noget jeg ligefrem klager over at have arvet – det er da en fed skill at have styr på tingene!

961770_10204339091610429_65465032_n

 

11012299_10204339266694806_1344749338_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Søndagsfrokosten