Fredag eftermiddag

Søndagsfrokosten

Weekenden er som altid gået stærkt, men har været en dejlig én af slagsen.
Netop denne her, har været fyldt med god mad, masser af vin og dejlige mennesker. Fredagnat endte K og jeg på Burger Palace og slentrede ved ettiden hjem ad Vesterbrogade med en pepperoni pizza og en stor pommesfrite til deling. Lørdag stod på mega hovedrengøring, til trods for en smule hovedpine (nogengange fungerer tømmermænd bare ret godt på den front – som om man føler, at man skal veje op for noget, og derfor vælger at støvsuge hele hytten. Toilettet fik også en tur, og der blev også blev støvet af??) Derefter gik turen ned til Rådhuspladsen hvor jeg fik hentet min stakkels cykel, der for nogle uger siden valgte at lade mig i stikken på vej til skole ved en afhoppet kæde. Nu står den trygt i gården og skal snart en tur til cykelhandleren.
blohh

blogi

Søndag tog K og jeg til Ørestad Koger-arrangementet i Bella Center og spiste Søndagsfrokost med 1000 andre mennesker (bogstavelig talt). Det var en kombi af Osteria 16 og Birkemosegård der stod bag vores mad og det var vildt lækkert!

Derudover har søndagen stået på kaffe, sol, kys og hygge på den grå Bolia og det har været skønt.
Jeg er klar og opladt til en ny uge!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Fredag eftermiddag