Vi starter lige fra starten

Fredag eftermiddag

Det er fredag og følelsen af, at der venter to hele dage der bare skal nydes fylder mig op med glæde og ro.

Dagen er blevet spenderet på studiet, først med to timers Medieanalyse og derefter sad jeg med en fra min læsegruppe og fik styr på næste uges opgave i Sprog. Ved 12-tiden ringede K med en overraskelse – han havde fået uventet fri fra job og lå og ventede hjemme på sofaen. Perfekt fredag!

Senere står den på smørstegt torskefilet, konfiteret løg med blancerede rosenkålsblade, toppet med blancheret æg og aspargeskartoffler. WOW siger jeg bare. Og hvis nogen tænker at det lød en smule erfarent, vil jeg ‘undskylde’ med at det er K’s projekt. Han er fandme dygtig til at lave mad! Han kan bare ligge en hel dag og kigge på opskrifter og se mad-programmer – og det giver pote for undertegnede i sidste ende.

Inden da skal vi have bobler og chips med dip og denne her fredag er bare allerede perfekt! God aften til alle!

blog   blog1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Vi starter lige fra starten