Bloggens første indlæg

Vi starter lige fra starten

Søndag aften var vi spændte. Nervøse. Glædede os helt vildt, men vidste samtidig overhoved ikke hvad vi skulle tænke om det hele. Vi ville få nøglerne mandag morgen kl. ni, og derefter var den vores, den lille hule. Jeg tog til forelæsning kl. otte, fik med nød og næppe registreret mit fravær lidt i ni og spurtede derefter, så hurtigt cyklen ville køre mig, fra Amager til Vesterbro.

Følelsen af at komme ind i MIT hjem ramte mig allerede fra opgangen af. Kunne bare mærke at det var helt rigtigt. Op og ind i lejligheden hvor K mødte mig med det største smil, et sæt nøgler og et kys. Så skulle han på arbejde og smuttede derfor og efterlod mig alene i det store tomme rum. Hold kæft hvor var der pænt! Jeg smed mine ting og hoppede med det samme op på køkkenbordet, hvor jeg bare sad og kiggede. Mit. Vores. Det var slet ikke til at forstå.
(D.21 september 2014)

blog3 blog1blog2

blog4

 

Klik på billederne, så bliver de større! 

Klokken er ti minutter i ti og jeg sidder præcis samme sted, som den dag. Det er sket så meget – ved slet ikke hvor jeg skal begynde. Der er gået fem måneder og vores lille kærlighedshule er færdig. Færdig på den måde at gulvene er slebet, væggene er malet. Færdig på den måde at vi har fået lavet vores helt eget ‘hjemmelavede’ skideflotte køkken. Færdig på den måde at toilettet har været igennem den vildeste forvandling, så det nu afspejler os fuldstændig og er så perfekt, det overhoved kunne blive. Færdig på den måde at alt er indrettet med vores møbler, vores køkkenting, vores hylder og billeder på væggene. Bare fuldstændig færdigt!

Og jeg sidder her igen alene og kigger på det fantastiske sted vi har bygget og skabt sammen. Alt er nøje udvalgt og tænkt over; fundet på loppemarkeder i Sverige, arvet fra familiemedlemmer og en masse der bare er helt plain Ikea. Men det er perfekt. Intet mindre. På den ene side, som jeg havde forestillet mig, og på den anden side, så langt fra som det overhoved kunne komme ?

Nu venter en ny epoke, og jeg kan slet ikke vente med at komme i gang!

1

  • […] af, at K og jeg nu har været roomies i over et år, kommer her lidt billeder fra vores lille hule. Vi fik nøglerne september 2014, K flyttede permanent ind i oktober og jeg rykkede stille og roligt i løbet af […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Bloggens første indlæg