Det regner

GIRLS GIRLS GIRLS

Lidt surt opstød igår, det er jeg ked af.

Sådan er det nok bare engang i mellem og allerede lige efter jeg havde trykket “udgiv” kom jeg op af sofaen og fik både ordnet toilettet og kigget på lektierne til i dag. What a life.

Nå, men det var ikke dét, dette indlæg skulle omhandle. Det her indlæg skal i stedet handle om en fantastisk serie, som jeg gerne vil anbefale.

Det er nemlig Girls som man pt kan se på HBO Nordic. Jeg har ikke engang set én sæson endnu, men er allerede total hooked og tænker hele tiden på, hvornår jeg kan se et afsnit til. Elsker når man har det sådan med serier!

Girls handler primært om fire piger der bor i Brooklyn i New York, nærmere betegnet i Greenpoint (et område som jeg personligt har et særligt forhold til = kæmpe plus!)

Hovedpersonen er pigen Hannah der er sådan en lidt halvbuttet, halvkikset men skidesjov og sød pige der bor med sin veninde Marnie. Marnie er supersmuk, dog lidt indadvendt og sammen med deres tredje veninde Jessa og hendes kusine Shoshanna (elsker det navn!) følger man de fire pigers hverdag.

Forskellen fra andre amerikanske serier (som jeg normalt ikke er til) er, at man ser alle pigerne både være gude smukke til diverse fester, men også ser dem være tømmermændsgrimme og kiksede dagen efter.

Den er både øm, rørende, sjov og åndsvag og dén blanding er rigtig god i mine øjne!

Og nu hvor K først kommer sent hjem i aften, har jeg gjort aftensmad klar (til mig selv kun) og glæder mig til at trykke play. Så er det faktisk også næsten lige så godt som hvis han var her. Ha ha. Ej.

Helt klart en stor anbefaling herfra!

11225539_10204798162886924_398124230_n

 

(og nej, jeg er på ingen måde så sej, at jeg er blevet betalt af HBO til at skrive det her, det er virkelig fordi jeg mener det. Ha.)

1

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Det regner