Kan det virkelig passe….

Er du tilfreds med din krop?

Umiddelbart, hvis nogen spurgte, ville jeg svare at JA – jeg er tilfreds med min krop.

Jeg gør ikke meget ved den, så dét taget i betragtning er jeg rigtig tilfreds og glad. Men som hos alle andre, kommer den irriterende følelse af, ikke at være god nok, eller ikke at se godt nok ud, selvfølgelig også snigende her.

Jeg har gennem de sidste 5-6 år, eller stort set siden jeg stoppede med at vokse, vejet det samme. Med lidt udsving fra mit USA ophold og lidt indsving (hjemmelavet ord?) fra en breakup-periode. Men udover dét, har jeg holdt mig inden for de samme +-3 kg.

Grundlæggende tror jeg på, at kroppen – hvis man passer ordenligt på den – har en “form” den altid vil være i, og som man er skabt til at have. Hvis man træner 5 gange om ugen og kæmper hårdt for det, så vil den selvfølgelig se anderledes ud, men hvis man dyrker lidt regelmæssigt motion (1-2 gange om ugen) og cykler KBH tynd hver eneste dag (som jeg) så tror jeg nogenlunde på, at man kan have en flot, slank, sund krop.

Hertil skal det siges, at kosten selvfølgelig også spiller en stor rolle. Jeg er på INGEN måde fanatisk omkring min mad. Jeg spiser stort set det jeg har lyst til, men kan også samtidig mærke på mig selv – og mit sind, at jeg har det bedre efter en uge med varieret, sund kost end en uge med pizza og pomfritter. Dog skal der være plads til det hele – og det er der også hos mig.

Jeg tror det vigtigste er, at man føler sig tilpas i sin krop. Hvis man hver morgen kigger sig i spejlet og tænker øv, synes jeg bestemt man skal gøre noget ved det og ændre på de ting man er ked af.

Men samtidig mener jeg ikke, at det skal blive fanatisk, og tage styringen over ens liv. Jeg synes ikke man behøver at træne hver dag for at have en sund krop, og jeg synes sagtens man kan spise chips og chokolade til aftensmad midt på ugen, hvis man har lyst til det.

Alt med måde. Mærk efter og gør det der gør dig glad.

Ha’ en fantastisk tirsdag!
11261470_10204870119325790_199510135_n  11271146_10204870118765776_1201066274_n 11291879_10204870118565771_19590984_n11292796_10204870118965781_1289008144_n

2

 • vesterbrolivet

  Helt enig i det med at slutte fred og acceptere hvordan man sådan helt grundlæggende er skabt.
  – og ja, opstramning (og bare motion i det hele taget) er den bedste følelse, om det så er for at tabe sig eller ej.
  Tak for rosen og for kommentaren! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • slinkysskaberier

  Jeg er vist tilfreds…sådan nogenlunde. Især efter at være blevet mor; jeg har sluttet fred med mig selv – det er ikke tiden værd. Eller alle de frustrationer man bruger på det.
  Og alligevel har jeg pakket træningstøjet til i morgen, og fået lagt program i går – for vil gerne stramme op. Men i dag handler det mere om velvære end et forsøg på at passe ind i en given kasse.

  I øvrigt rigtig fin blog du har 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kan det virkelig passe….