Monsterreolen

Fra langt til kort. Gisp !

Det startede med at jeg skulle have klippet spidser. Det har altid været min mor der har klippet mig, og det var det såmænd også denne gang. I første omgang røg der ca. otte-ti centimeter.

Skærmbillede 2015-03-07 kl. 17.34.58 Skærmbillede 2015-03-07 kl. 17.35.04

Klik på billederne, så bliver de større!

Det var rigtig fint. Men så en eftermiddag, et par dage efter, fik jeg blod på tanden, greb saksen og endte med selv at klippe tre-fire centimeter mere af. WOW det blev kort. Hov. Tilbage hjem til min mor, der så rettede til. Endte med at blive meget spontant, men er glad for jeg gjorde det. Det er SÅ meget nemmere at sætte opsatte frisurer, nemmere at vaske/tørre, nemmere at have inde i et uld halstørklæde, pænere under en hue osv. osv. Jeg er tilfreds! Og nu ser det sådan ud:

Skærmbillede 2015-03-07 kl. 17.35.09
Det eneste tidspunkt jeg savner mit lange hår er når jeg vil sætte en hestehale. Det ER bare pænere med en lang fyldig én vs. en lille ‘tennis-hestehale’. Og det er jo bare min mening. Desuden synes jeg generelt set at man skal springe ud i det – det vokser jo ud igen (note to self)

Hej hej og god lørdag aften!

2

 • vesterbrolivet

  Hej Louise.
  God idé at klippe det kort, så det kan blive langt, sundt og lækkert igen! 🙂

  Kh Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender godt følelsen med at håret vokser ud igen men det tager bare evigheder….

  Jeg har selv klippet mig meget kort, virkelig kort for at jeg kan få mit sunde hår retur og så lade det vokse. På mandag klipper jeg det endnu korter for så at min egen farve kan komme hurtigere ud og kan lade det vokse..

  For langt hår er bare nemmere.

  – Bylouise.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Monsterreolen