Hverdagskabalen

Lidt om B, en bytur og søndagsfrokost i Solrød

Hej i stuerne, og rigtig god søndag aften 🙂

I skrivende stund ligger jeg i den ene ende af sofaen og slår mave, K sidder i den anden og spiser de sidste stykker sushi der er tilbage ud af de 37 stykker vi har allerede har lagt bag os. På fjernsynet kører Bedrag, og på gulvet foran os ligger lille B og snorker. Bum!

Jeg elsker den nye lille familie vi er blevet til, efter B har gjort indtog i vores hule her på Vesterbro. Det er den største lykkefølelse at tænke på, at vi tre hører sammen og skal få det hele til at spille. Og indtil videre går det skidegodt, men der har seriøst også været dage – dage som i fredags fx, hvor B på 3.time fes rundt i lejligheden og overhoved ikke kunne finde ro. Alt skulle ødelægges, han var alle vegne, han gøede af mig fordi jeg jo skulle underholde, og jeg havde mest af alt lyst til at hente en kasse ned fra loftet, placere ham i den og ligge låg på, og så stille den tilbage på loftet og først finde den frem igen dagen efter…

I stedet ringede jeg til K og brokkede mig, og så blev det hele lidt bedre igen 🙂 resten af weekenden har han opført sig eksemplarisk og været den dejligste lille basse man kunne forestille sig. At vågne op til synet af sin mand og sin lille mussehund der ligger i ske, det er simpelthen det bedste i verden, haha!

Vores lørdag stod på en lille morgentur med B rundt på Vesterbro. Det er stadig begrænset hvor langt han vil (og kan) gå endnu, men turene bliver stille og roligt længere (altså vi snakker ned af en sidegade og tilbage igen) – men det er bare virkelig dejligt ikke kun at trave rundt i gården.

Derefter stod den på toast og omelet til morgenmad, efterfulgt af total hovedrengøring inden vi kl. 14 mødtes med min søster ved Dagmar hvor vi så The Danish Girl. Rigtig fin og meget rørende film! Tilbage i hulen drak vi øl og spiste hotdogs og så hoppede jeg ud i det københavnske natteliv og mødtedes men en gammel ven jeg boede sammen med i New York. Det var egentlig blot til en enkelt øl – klip til kl. 3.30 og mig på dansegulvet på Mesteren og Lærlingen. Ups.

Det kunne så rimelig godt mærkes i hovedet imorges, men heldigvis var de eneste planer i dag at pakke lille B og køre til søndagsfrokost hos Ks forældre i Solrød. Den stod på tartermadder, stjerneskud og sommerferieplanlægning. Dejligste og hyggeligste dag.

Kl. 17.30 ramte vi igen Vesterbro, og så har den bare stået på sofa, sushi og serier. Ikke en eneste bog har jeg fået åbnet henover weekenden, til gengæld har jeg hygget mig af pommeren til, og det har nu også været meget rart!

🙂 🙂 🙂

image imageimage image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hverdagskabalen