Stribet torsdag

Hverdagskabalen

I takt med at mine timer igen ruller derudaf ude på KUA, begynder hverdagen, som den kommer til at se ud frem til maj, at danne mønster.

Selvom det var psyko hårdt at ‘indkøre’ en hvalp OG skrive eksamensopgave samtidig, som jeg jo præsterede for nogle uger siden, så havde det også den fordel med sig, at jeg havde 4,5 uges ‘fri’.

Det tror jeg har betydet en del for Lille B, da det jo var lig med rigtig god tid til alting. Til at vende sig til at være alene hjemme, fx. For det kan han – hvilket jo er helt enormt vigtigt 🙂 Vi har ikke prøvet mere end 4 timer endnu, men han er jo stadig kun 14 uger (i dag faktisk) så så vidt det er muligt, skal han ikke være alene mere end det. Det er jo individuelt hvilken tilgang man har til sådan noget (og hvor meget tid man har) men vi prøver, hvis det kan lade sig gøre, at koordinere det sådan.

Og det er jo hele pointen ved at være studerende og have hund – jeg har så dejligt meget tid sammen med den lille pelsklump, og hvis jeg ikke kan, så kan K der jo arbejder selvstændigt og selv styrer sin dag. Så vi har kun oplevet problemer i forhold til pasning få gange, og der har vi heldigvis masser af familie, venner og veninder der hellere end gerne træder til.

I dag, fredag, har jeg ingen skemalagte timer, så dagen skal gå med at læse til næste uge (hvis det kan lade sig gøre, pt farer B frem og tilbage efter en tom plastik flaske. Han er så sindsygt legesyg og bliver bare ved og ved og ved indtil man nærmest tvinger ham i ro, haha.) Senere skal jeg på arbejde, og så står den på x-factor, rødvin, bland selv og kærlighed i aften.

Hvad skal jeres fredag bruges på?

12695935_10206541526709930_225848389_n 12659666_10206541528029963_113318586_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Stribet torsdag