På en helt almindelig tirsdag aften

For mange overspringshandlinger

Kender i det, når man har en 2-3 ting man skal have klaret i løbet af en dag. Små ting, som i virkeligheden tager måske 1 time til halvanden hvis man tager sig sammen og bare får det gjort. Men som ender med at fylde en hel dags spekulationer, og udmønter sig i den ene overspringshandling efter den anden.

Sådan har jeg det i dag 🙂

Jeg skal have læst til imorgen. En lille smule, måske hvad der svarer til en times intensiv fordybelse. Men i mit hoved er det så lidt og når jeg ved det ikke tager særlig lang tid, får jeg det bare ikke gjort før jeg skal stresse rundt og ikke rigtig har tid til det. Så mega dumt.

Jeg skal også på loftet med nogle ting og evt. have ordnet vasketøj. Hvad der svarer til maks 20 minutters tid af min dag. Det sker heller ikke før jeg bliver nød til at løbe frem og tilbage for at nå det.

I stedet har jeg nu brugt det meste af formiddagen på at drikke kaffe, se Go’morgen Danmark og kigge på youtube videoer af hunde (og andre mærkelige ting. Man kan virkelig komme mærkelige steder hen på Youtube. Jeg skal stoppe mig selv. Nu.)

For det er vitterligt det dummeste. Overspringshandlinger er min værste fjende. Og hvorfor er det sådan, at jo mere tid jeg har, jo mindre får jeg lavet? Det er total ukonstruktivt…

Nu skal jeg bare have det ordnet, og så kan jeg med god samvittighed sætte mig og kigge videre på hundene på Youtube. Haha

Jeg håber alle derude har og får en lidt mere konstruktiv dag end jeg har 🙂

12182382_10205980803852209_1026884294_n 12179205_10205980803812208_242717672_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

På en helt almindelig tirsdag aften