Sne & natmad

Når julestemingen trænger sig på, og vi kun har den toogtyvende november

Med det fine, snedækkede landskab udenfor ruderne, følger altså også en snært af julesteming.

Jeg ELSKER jul. Men jeg elsker også alt der hedder traditioner – om det er fødselsdage, påske, Stor Bededag, Fars dag – alt hvor man skal ‘gøre noget man plejer’.

Så jeg glæder mig helt oprigtigt til, at vi går fra november til december. Og selvom vi kun har den 22.november i dag, er der altså kun én uge til 1.søndag i advent. I min familie skal vi allesammen mødes og lave juledekorationer, spise æbleskiver og drikke gløgg.

Jeg synes også det er så hyggeligt at de er begyndt at spille julemusik i butikkerne, og at der kommer flere og flere julereklamer i fjernsynet. Heldigvis er K total med på idéen omkring jul; typen der elsker at sidde indenfor og varme sig med et glas gløgg i hånden, mens kakkelovnen varmer stuen op, og “chestnuts roasting on an open fire” kører i baggrunden. Han elsker at lave (og spise) julemad og han var typen der som barn genså julekalendrende igen i sommerferien. Det tror jeg også smitter lidt 🙂

Og selvom min december kommer til at stå på opgaveskrivning, da jeg jo skal aflevere eksamensopgave 2.januar, så håber jeg at der også bliver tid til at julehygge lidt.

Men at have overskud til julen, hænger nok også sammen med at man har tid til den. Hvis man i forvejen er stresset, hjælper det ikke at man lige skal have købt 4.000 julegaver og rende til det ende ‘hyggelige’ gløgg arrangement efter det andet hver og hveranden dag. Det kan jeg virkelig godt sætte mig ind i.

Hvordan har i det med julen? Er det mere end stressfaktor end en hyggefaktor? 12278171_10206104915834931_1738516685_n 12277986_10206104915994935_1367272133_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sne & natmad