Tanker om Nørrebrogade inden klokken ti

Genopladning

K sendte i onsdags en sms med en god nyhed. “Jeg har taget fri torsdag og fredag… Hvad skal vi lave?”

Det sker cirka ALDRIG, så jeg skreg (ikke helt, men næsten) af lykke og gik i tænkeboks.

Da K og jeg snakkede sammen senere samme dag, havde han besluttet at vi skulle køre til Sverige og være torsdag til søndag.

Mine forældre har en lille rød hytte i Sverige med en dertilhørende KÆMPE skovgrund, hvor man ikke kan lave andet end at slappe af.

Torsdagaften sad vi i bilen (mine forældres, de er selv ude og rejse) med W (min hund) i bagagerummet på vej mod Sverige.

Nu er vi her. Vi har allerede set hele The Jinx (aaaaaaaah, se den! På HBO, så god og spændene), vi har gået en lang tur, vi har handlet ind, vi har spist god mad og snart skal vi have endnu mere god mad og et glas rødvin til.

Jeg elsker spontane ture som denne, og jeg elsker min mand højere end alt. Hvad kunne man ellers ønske sig?

Resten af weekenden står nok på en tur til Malmø imorgen, og ellers hvad vi nu har lyst til.
Mest af alt handler det om, at nå at slappe SÅ meget af, at vi når at blive helt rastløse og glæder os til at vende tilbage til Vesterbro, hvor den snart står på eksamensræs for mit vedkommende, og arbejde for K’s.

Skærmbillede 2015-04-24 kl. 18.34.55 Skærmbillede 2015-04-24 kl. 18.33.16 Skærmbillede 2015-04-24 kl. 18.26.40 Skærmbillede 2015-04-24 kl. 18.32.18

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tanker om Nørrebrogade inden klokken ti