En ny bænk til den lille hule

Vesterbrolivet fylder år!

Præcis i dag, for et år siden udgav jeg dette indlæg. Og som i nok kan fornemme, var jeg selv ret forvirret over hvad jeg lavede og hvor jeg ville hen med skriveriet.

Her, ét år efter jeg udgav mit første indlæg, er jeg stadig ligeså forvirret, og føler mig stadig ikke helt til rette i blogverdenen, og ved blogfænomenet generelt. Hver gang jeg trykker udgiv, tænker jeg med det samme på, hvem der overhoved skulle være interesseret i mit ævleri. Og der er faktisk rigtig mange af mine nærmeste, der ikke aner noget om Vesterbrolivet, fordi jeg tænker, at jeg jo ikke skriver noget andet end hvad jeg ellers har fortalt dem om, da vi sås 😀

Jeg ved stadig ikke hvordan man tjekker statistik og trafik og hvor mange der læser med, så jeg aner ikke om der kun sidder 2-3 stykker derude, men det er ikke derfor jeg skriver. Jeg skriver fordi jeg kan lide at formulere mig skriftligt og sætte ord på de små ting i hverdagen. Nogengange vigtige ting, men oftest små ligegyldige hverdagsspekulationer. Jeg skriver ikke på nogen særlig poetisk eller nyskabende måde, egentlig bare på en helt normal og lige ud af posen agtigt måde, men det er sådan jeg bedst kan lide det.

I perioder har der været stille herinde, i perioder har jeg skrevet hver dag. Men vigtigst af alt, så har jeg kun skrevet fordi jeg har haft lyst og fordi jeg har haft noget på hjerte.

Som sagt har jeg jo bare skrevet om mine tanker og dagligdag – om de helt almindelige stunder i hulen på Vestebro, både de gode og de mindre gode, om mit forhold til K, og hvilke tanker jeg har om det at få børn i en tidlig alder, hvilket også udmøntede sig i et indlæg om et følsomt emne. Jeg har skrevet lidt om bekymring og tryghed, og lidt om hvordan det føles til tider at være måske en tand for struktureret…

Så har jeg skrevet en hel del om tømmermænd og sofasøndage, og helt tilbage i den sprøde start, skrev jeg om hvordan jeg klippede 20 cm af mit lange hår og hvordan det føles at være tilfreds med sin krop. Jeg formulerede tre laaange indlæg om hvordan det er at være Danskstuderende på KUA, de kan læses her: 1 2 3 og i sommers skrev jeg om vores sommerferie i Italien og senere på sommeren om en tur til Malaga.

De sidste par måneder har fokus været på vores lille hundebaby, og det har jeg selvfølgelig også skrevet lidt om. Både inden da, om alle overvejelser omkring at få B  og senere hen hvordan det så har været med ham efterfølgende.

Alt i alt en masse rod, en masse spekulationer, en masse kærlighed og dejlige stunder. Men det er vidst også en meget god beskrivelse af mit lille sted her på Vestebrolivet.

Har i lyst til at tage et år mere?

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

2

  • vesterbrolivet

    Åh, det er jeg meget glad for at høre Camilla! Tusind tak for kommentaren og rigtig god fredag til dig! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg elsker at følge med i dine indlæg, de er så personlige og berører nogle virkelig fine og interessante emner 😀 Så bliv endelig ved et år til – eller 2, 3, 4 osv. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

En ny bænk til den lille hule