Tilbage til virkeligheden

Stribet torsdag

Godmorgen derude!

Sikke et skønt vejr dagen byder os, jeg glæder mig lidt til at komme ud i det om små 20 minutter når min cykel tager mig fra Vesterbro til Amager.

Dette indlæg bliver kort og skrevet i en fart, både jf. ovenstående, men også fordi der kun er 2% strøm tilbage på computeren. I skrivende stund ligger den lille pelsklump og sover trygt op af mig i sofaen. Jeg har spist morgenmad og ro og mag og min mand er igen hjemvendt fra det Berlinske. Ahhh 🙂

Jeg er jo gået i gang med mit 4. semester, som jeg også skrev i mandags, og indtil videre virker det ret spændene. Jeg fik (heldigvis!) det valgfag jeg havde søgt om, nemlig det eneste medierelaterede af slagsen hvilket jeg er meget taknemmelig for. Der er desværre en del der ikke har fået det de ønskede som første prioritet.

Faget kommer til at handle meget om mode-, mad-, og hverdagsblogs, hvilket jo altid er interesant når nu man selv har sådan en.. 🙂 Det kommer også til at handle om Instagram og Youtube og den slags, og til sommer skal jeg så skrive en større opgave om et medie jeg selv udvælger. Dét skal nok blive sjovt! Og så har jeg svensk og norsk  – bogstavelig talt! Mine undervisere snakker svensk og norsk, det kræver altså en del at følge med i timerne. Jeg har aldrig været skrap til at gennemskue de sprog der ligger så tæt op af vores, men som alligevel er meget anderledes. Det er som om jeg bare bliver mere forvirret. Men det er ret spændende, og niveauet er jo så også det lavere, så mon ikke det nok skal gå!

Nå, jeg skal ud af døren. Rigtig god torsdag!

12650510_10206535555320649_262674236_n 12660275_10206535558480728_663091745_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tilbage til virkeligheden