Rejsetips?

Ugens tredje dag

Så blev det onsdag og jeg har dermed taget hul på min tredjesidste rigtige feriedag. Jeg er ved at have mod på at starte det normale liv op igen, og jeg glæder mig en lille smule til at tage ud på Uni imorgen eller fredag og købe kompendier og bøger til næste semester. Wow, havde godt nok ikke troet jeg ville komme dertil nogensinde igen 😀 hvilket nok er meget klassisk efter endt semester, hvor man ikke havde troet man ville overleve.

Jeg har stadig ikke fået at vide om mine eksaminer er beståede, så jeg klikker hver dag ind på KUnet med bankende hjerte, i frygt for at se noget jeg ikke vil se. Håber så inderligt at de begge er ude af verden, for søren da!!!

I dag har jeg ingen planer, udover at jeg skal på arbejde et par timer i eftermiddag. Vi træner jo stadig alene-hjemme med lille B og det går rigtig godt. Han har indtil videre været alene toenhalv time nu, så i dag prøver vi med lidt under tre timer. Små skridt, men K og jeg glæder os til at vi kan gå ud og spise bare os to igen, haha 🙂

Ellers står de næste par dage bare på småting, vi skal fx til dyrlægen med B for første gang imorgen, til middag hos min mormor sammen med resten af familien fredag aften og lørdag skal jeg til fødselsdag, mens K og lille B holder lørdag derhjemme. Søndag kommer nok til at stå på lidt studieforberedelse og så har jeg min første forelæsning i ‘Sprog 4 – Norsk, svensk og sprog i tid’ mandag eftermiddag hvilket jeg tror kommer til at blive liiiidt hårdt at komme igennem. Men nu må jeg hellere lade være med at tage sorgerne på forskud.

Fortsat god onsdag!

12583962_10206484883893895_519337560_n 12583797_10206484883933896_1268375837_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Rejsetips?