Dage der forsvinder. På den gode måde

Lørdagslykke

Tidligere i dag tog mig selv i at stoppe op, trække vejret helt ned i maven og virkelig mærke hvordan lykken bare bredte sig i min krop. Jeg blev så glad i låget, at jeg højt måtte sige til K, at lige i det minut var jeg verdens lykkeligste pige. Jeg brugte sågar et par sekunder på at sidde med armene i vejret, lukkede øjne og nyde det lille moment.

Og grunden til denne lykke?

Tjo. Jeg tror det er blandningen af, at jeg føler mig ‘som mig selv’ igen (lyder så voldsomt, det skal ikke tages bogstavelig talt) men jeg kan mærke en masse overskud komme tilbage mig, som jeg de seneste par uger har ledt lidt efter. Jeg har ikke haft samme kontakt til mine veninder som jeg plejer, af den simple grund, at jeg bare ikke har haft overskud til lige at skrive en sms, eller drikke en kop kaffe med dem, som jeg plejer. Og det er skam også blevet pointeret af flere af mine veninder, men jeg kommer stærkt igen – promise! 😉 det er bare et giga stort projekt, det her projekt-hund.

Men apropos det, så går det rigtig godt med B fortiden. I dag har vi haft ham i præcis tre uger, og fyldte han 3 måneder. Han er fandme så sød, han er faktisk slet ikke til at stå for. Igår havde vi succes med, at han var alene hjemme en hel time – uden noget hyleri eller piveri, og det lettede simpelthen så meget i mit hjerte. Så skal det nok gå det hele alligevel! 😀 #enhundemorsbekymringer

I går aftes udviklede et glas vin med en veninde sig, til mange glas vin, øl, drinks en mas, der kom flere til og pludselig opstod der en lille fest herhjemme. Det var vildt hyggeligt, men med en lille 12-ugers pelsklump, skal man jo også tage lidt hensyn til dens behov. Og da jeg kunne fornemme, at vores skønne selvskab ikke lige var på vej ud af døren, men derimod blev ved at knappe den ene øl op efter den anden da klokken nærmede sig 02, blev jeg nød til at sende festen videre på bar. Det gjorde dem nu heller ikke noget, og det var fedt at se hvordan lille B bare klarede det helt perfekt. Lå under bordet og sov trygt, trods halvhøjt musik og mange mennesker. Og det var rigtig rart at få det afprøvet på ham, for der er generelt mange mennesker ud og ind herhjemme hver dag, så han skal jo ‘kunne det’. Og det må man sige han kan!

Men eftersom vi så alle tre først ramte puderne ved 3/3.30-tiden, sov vi også dejligt længe i dag. B sov faktisk til langt op af eftermiddagen og ‘levede’ først op ved 14 tiden. Og så har vi bare puttet med dyner i sofaen, set x-factor og en masse film, blandt andet Inderst Inde – den fineste og sødeste animationsfilm om følelser.

Her til aften har vi hentet pizzaer, indtaget dem i sofaen mens B snorkede på gulvet og nu er K netop gået i gang med Idealisten. Jeg er lykkelig helt ned i fødderne og elsker mit lille liv her i hulen på Vesterbro, sammen med mine to drenge. Fortsat god lørdag til alle derude!

12596138_10206470911144585_1991055216_n 12607094_10206470911104584_1055857899_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Dage der forsvinder. På den gode måde