Forresten...

Dage der forsvinder. På den gode måde

Så gik den første uge af min ferie, og dagene er virkelig bare forsvundet. Pt er jeg i tvivl om, hvad de er blevet brugt på?. Men jeg er så meget mere nede i gear, end jeg var for en uge siden, så det er vel et godt tegn tænker jeg 🙂

I dag har den stået på en dejlig langsom morgen. K smuttede allerede 7.30, men lille B og jeg sov dejligt videre til 9.45. Og der var det altså mig der ville op – han kunne snildt sove et par timer mere. Næste uge tror jeg, at jeg vil prøve at stå op mellem 8 og 9, så han får en rutine omkring, at man altså skal op om morgenen. Fra d. 1 februar starter hverdagen jo, og der kommer der til at være morgener hvor både K og jeg skal ud af døren inden kl. 8.

Ellers har dagen stået på cykelkurv-træning, hvilket gik mega godt 😀 Han var helt rolig og sad bare og kiggede på det vi kørte forbi. Jeg gav ham også en hel del godbidder i mens, så det blev en god oplevelse for ham. Jeg startede med bare at trække lidt rundt inde i gården, men fordi han var så rolig ville jeg gerne prøve at trille lidt med ham ude på Vesterbrogade. Bare lige 50 meter den ene vej og så 50 meter tilbage igen. Og det gik over alt forventning, så nu tror jeg bare, at jeg stille og roligt skal udvide turene, og så kan han vidst det!

Senere får lille B og jeg besøg af en af mine veninder jeg ikke har set i hundrede 100 år, og så står den ellers på god mad, vin og x-factor i aften. Helt perfekt!

Nyd denne smukke, solrige, iskolde men dejlige fredag – det vil jeg i hvert fald gøre! 🙂

12583880_10206451565700961_483563346_n 12607383_10206451565780963_464829400_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Forresten...