En uge til jul

Lørdag morgen: veludhvilet og uden tømmermænd

Det føles enormt rart, at slå øjnene op en lørdag morgen, kigge på uret og erfare at den kun er 8.31 men rent faktisk føle sig frisk og vågen og udhvilet. Og vigtigst af alt: uden tømmermænd!

Jeg er dog stadog i sengen og ligger i mørket og skriver. K snorker ved siden af mig og jeg er lidt bange for at jeg vækker ham med tastelydene. Når han på et tidspunkt får øjne, vil jeg lave os en kande kaffe, og så tager vi dynen med ind i sofaen og putter videre og ser Godmorgen DK der forhåbentlig er i julestemning, og stille og roligt, på den helt langsomme måde, vil vi gå i gang med dagen.

Det lyder tosset, men jeg glæder mig til at han vågner. Nogengange kan jeg vågne op og have en følelse af savn siddende i kroppen. Så kan jeg næsten ikke vente til han vågner, så vi kan omrokere til en god ske og så bliver alting trygt og rart igen 🙂

K er jo som bekendt rigtig glad for- og god til at lave mad og bruger ofte en masse tid (og penge) på at gå på fine og lækre restauranter. I sidste uge var det Noma, i dag er det Kadeau og i næste uge (okay måske nærmere måned, sådan økonomisk set) er det sikkert  Geranium der skal afprøves. Det er hans, omend lidt dyre, hobby ligesåvel som andre bruger deres tid på at gå til fodbold eller spille playstation. Det siger ikke rigtig mig noget, at gå ud og spise 24 retter med vinmenu til og udelukkende snakke mad-nørde-sprog, så det gør han med sine venner, der er lige så tossede med den slags. Han er helt høj når han kommer hjem efter sådan en aften, og han er som et lille barn flere dage op til, der bare bare glæder sig helt vildt 🙂

Så det skal han bruge dagen på, min dag ser slet ikke så spændene ud, desværre. Jeg skal såmænd bare skrive eksamensopgave herhjemme. Heeeeleeee dagen. Hmf. Til gengæld kan jeg med god samvittighed holde fri imorgen, og tage til advent hos mine forældre og hygge mig hele dagen.

Ha’ en helt fantastisk lørdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

En uge til jul