Et tip til noget nemt og lækkert

En slags opdatering

For snart to måneder siden skrev jeg et indlæg om, at der var sket noget i vores lille hule på Vesterbro.

På daværende tidspunkt var K og jeg nemlig så hamrende hundeskrukke, at vi næsten ikke kunne være i os selv. Vi MÅTTE bare have en hund og det skulle være lige nu. Men sådan en beslutning skal jo helst være gennemtænkt og velovervejet, så vi kom frem til, at vi måtte se tiden an og mærke efter i vores maver hvad der føltes rigtigt.

Status er nu, knapt to måneder senere, at følelsen i maven blot er blevet endnu stærkere. Jo mere vi har talt om det, overvejet og forestillet os det, jo mere rigtigt har det bare følt.

PIS OS! Jeg havde jo nok ‘håbet lidt på’ at følelsen stille og roligt ville forsvinde igen – ligesom når man pludselig sent om aftenen tænker man vil have pandehår eller farves platinblond, og man så næste morgen tænker “puha, godt jeg ikke gjorde det” og så glemmer det igen med det samme.

Sådan er det bare ikke her.

Idéen om at anskaffe en hund er kun blevet mere realistisk end den nogensinde før har været (vi overvejede det også for over et år siden, men kom over det igen) og som dagene går, jo mere savner jeg den hund vi ikke har. Lyder det ikke mærkeligt? Det er vi hvert fald mærkeligt at læse det igen for mig selv. Men det er nu altså sådan jeg har det.

Vores ‘aftale’ lød på, at give det til januar og så se situationen an igen på det tidspunkt. Og vi er jo kun i december, så meget kan ske, men jeg tror vi har taget en beslutning?.

To be continued 😉

 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Et tip til noget nemt og lækkert