Lidt detaljer fra vores hjem

Om at være frustreret

God eftermiddag!

Jeg har været på studiet i formiddags hvor den stod på både undervisning og opgave-frustation. Efterfølgende cyklede jeg hjem til mine forældre hvor jeg så sidder nu, med en stor kop kaffe og under et varmt tæppe.

Jeg bruger – som jeg også har nævnt før – meget tid på at gå og være frustreret over min eksamensopgave. Det er en fri skriftlig opgave, hvilket indebærer at jeg fuldstændig selv bestemmer hvordan jeg vil gribe det an. De eneste krav er, at man skal have et værk (novelle, roman eller lign) en litterær metode og så kunne perspektivere til den litteraturhistoriske periode.

Og umiddelbart synes jeg faktisk det lyder ret fint! Det er en opgave som på papiret, er meget mig. Men så snart jeg sidder med det, er det virkelig svært. Så kunne jeg godt drømme om en eksamen der var bunden, hvor jeg bare fik et spørgsmål der skulle besvares. Men når jeg når til dén (d. 4.januar) synes jeg sikkert heller ikke at det er særlig sjovt.

Jeg ved jo godt at det hele nok skal løse sig, specielt når jeg først får kradset nogle ting ned på papiret. Jeg befinder mig bare på det irriterende stadie, hvor jeg har en million tanker i hovedet, men ikke kan få det konkretiseret.

Nå. Nok om eksamen for nu 🙂

Ellers står min weekend dejlige ting! Blandt andet en fødselsdag – og så er det jo 1.søndag i advent på søndag! Det bliver altså hyggeligt. K er desværre ikke helt på toppen disse dage, tror han er godt på vej imod en influenza (bare det ikke ender lige som sidste gang?) så han skal bare plejes og passes på de næste dage. Andre end mig der er i besidelse af en mand der bliver fuldstændig dødsyg så snart det bare prikker lidt i halsen? Haha. Det er nu også meget sødt 🙂

Ha’ en dejlig torsdag

12305915_10206124880214028_63325965_n 12283073_10206124880454034_64172906_n

1

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lidt detaljer fra vores hjem