Tilbage til hverdagen

Tømmermænd + nye køb

Endnu en søndag der står i tømmermændenes tegn. Det er vi efterhånden gode til, K og jeg. Altså at drikke os fulde lørdag, og have tømmermænd søndag. Men der er nu noget dejligt over det, på en eller anden måde. Lige nu kan jeg eksempelvis slet ikke forestille mig weekender med børn – jeg nyder virkelig, at vi bare kan være os to, sove længe og gøre hvad vi vil.

Sådan har jeg det i dag, imorgen er jeg sikkert hamrende skruk. Det skifter lidt som vinden blæser 🙂

Anyways! Vi havde en skøn aften igår hos mine svigerforældre. Er der nogen der kan sætte gang i shotsne og musikken, så er det uden tvivl dem! Så i dag står den på huleri i hulen på Vbro med sofa, dyne, serier og kærlighed. Og så vil jeg lige fortælle lidt om nogle lækre køb jeg gjorde mig på vores tur. Jeg nævnte det jo lidt her.

Malaga er en vildt hyggelig by, lille og med en del gode butikker. Vi brugte et par timer på at gå rundt og kigge, men man ville sagtens kunne have brugt mere tid. Tror slet ikke vi fik set alt hvad der var.

Vi var inde i Mango som var virkelig god! Hvorfor er Mangoen derhjemme ikke noget værd? Det er så mærkeligt, at den butik kun er fed i udlandet og på nettet. Det giver ikke mening. Men der fik jeg købt en fin crossover taske og en hvid strik til ingen penge.

I Pull & Bear fik jeg, udover jakken, også købt et lækkert lædernet – som jeg efterspurgte i sidste uge. Så dejligt. Det kostede vitterligt ingen penge!

12092220_10205857721975239_1083906896_n 12081371_10205857721935238_788086031_n

Jeg fandt den lige på deres hjemmeside hvor den er dyrere end den var i spanien (stadig utrolig billige i min optik)

Ha’ en dejlig søndag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tilbage til hverdagen