Siden sidst

Påskeoverload!

Har man altid gået så meget op i påske?

Ved ikke om det bare er mig der har været blind de sidste par år, eller om der altid har været påske -kyllinger, -fjer, -æg, og -frokostreklamer alle vegne? Om man altid har ønsket hinanden “God påske” i hoved og røv hver gang muligheden har budt sig? (Har jo eksempelvis selv lige gjort det i forrige indlæg, helt uden at tænke over det)

Har dog, på den anden side, lagt mærke til de dejlige påskefrokoster med øl og sild og snaps –

Så det er helt sikkert mig der har været blind. Vi har jo trods alt også både påskeferie og masser af helligdage i samme forbindelse. Og forstå mig ret; jeg elsker traditionen! Ligesom jeg elsker ALT der hedder noget med jul eller fødselsdag eller valentine eller bryllup eller andet hvor man skal gøre ting man plejer og hvor der er anledning til gaver og sammenkomster (ja, jeg er en af dem. Og jeg elsker at være det!)

Så påske: du er mere end vellidt og mere end velkommen!

Og her til sidst kommer der en masse påske på billedform:

image image image image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Siden sidst