Tirsdagspekulatinoer. Gad vide...

Bjerget midt på ugen bestiet!

Onsdag er ofte en killer-dag for mig. Den står på studie fra otte til sytten – hvilket for andre jo er en hel almindelig arbejdsdag (minus en time), men når man er vandt til at have mellem nul og fire timers undervisning/forelæsning om dagen, er ni timer en uendelig lang dag.

Min sidste forelæsning i dag var i Medieanalyse og omhandlede selfies. Det var relevant og – til tider – spændene, men jeg kunne ikke holde koncentrationen mere og mine tanker var alle andre steder. Da klokken slog seksten-tyve og forelæseren pludselig blev stille, vågnede jeg ligesom lidt op igen. Nogen spørgsmål? Næææh. Nå,  jamen så må man jo gå hjem.
AAAAH! Løb nærmest ud til cyklen og styrtede hjem af Vesterbrogade med den sidste sol i øjnene og følte mig pludselig meget mere frisk.

Nu sidder jeg trygt og godt i sofaen efter at have tømt opvaskemaskine og hængt vasketøj op. High five! Glæder mig til K kommer hjem. Han skal lave chili con carne til os og jeg har glædet mig lige siden jeg spurgte om han gad?

Skærmbillede 2015-02-25 kl. 17.33.04

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tirsdagspekulatinoer. Gad vide...