Om at gøre sig umage

En pause

Som i måske har bemærket, er det ved at være længe siden jeg sidst har tjekket ind, faktisk er det helt præcist 20 dage siden mit sidste indlæg. Tror det er det længste nogensinde i Vesterbrolivets historie!

Og først vil jeg lige gøre det klart, at vi alle tre – K, lille B og jeg, alle har det helt fantastisk godt og nyder livet, som vi altid har gjort, det bliver bare ikke dokumenteret her i lige så høj grad som før måske.

?.Jeg ved ikke hvad det skyldes, men en blanding af manglende tid og at jeg får ‘udlevet’ min skrivetrang andetsteds gør, at jeg har haft brug for – og stadig har brug for – en pause her fra Vesterbrolivet.

Min intention med skriveriet har altid været lystbetonet, så når den ikke er der, føler jeg ikke at jeg har mig selv med.

Derfor har jeg besluttet – eller besluttet og besluttet – det er nu kommet meget naturligt og af sig selv, at jeg holder en pause for nu. Jeg elsker at dele og formidle mig skriftligt, men tiden og lysten skal simpelthen være der, ellers bliver det et pres og en byrde og det er jo det sidste det må blive! 🙂

Så nu skal jeg finde ud af, om Vestebrolivet(s virtuelle univers) skal slutte her, eller om vi bare er on a break. Jeg ved det ikke selv endnu, det må tiden må vise.

Derfor vil jeg slutte af med at sige tusind tak for 13 gode måneder, tak for at jeg har måtte dele, tak for opmærksomheden og tak for de fine og dejlige kommentarer! 🙂

TAK

2

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Om at gøre sig umage