Afslappet onsdag + weekend countdown

Sverige og stilhed

Et lidt sent søndagsindlæg her på Vesterbrolivet, men de sidste par dage er fløjet fra mig.

Fredag eftermiddag kørte vi til mine forældres sommerhus i Sverige. Det tager lidt over en time at komme herop, hvilket er helt helt perfekt til en mini getaway! Et par timer efter kom de selv, inklusiv deres hund, og vi har så bare nydt de sidste par dage alle 4 (6?)

Lørdag stod på genbrugsshopping, lækker frokost, læsning, og hundrede procent afslapning. I dag stod vi op til snevejr, og det har stort set sneet lige siden. Hvis ikke vi var i marts måned, havde det været vildt hyggeligt. Nu er det bare lidt irriterende – havde håbet på lidt sol og foråsstemning. Men ak.

Ved 14-tiden kørte mine forældre så tilbage mod København, K, B og jeg tager en overnatning mere 🙂 sagen er nemlig den, at jeg først har forelæsning kl. 14 imorgen, og K kan koordinere det således, at han først møder ind ca samme tidspunkt. Det føles helt som om, at vi har ferie. Vi har også lige spist en hel skål chips…. wupsi.

I skrivende stund sidder vi med dynen i sofaen og kigger på boliger. Vi bor jo, som bekendt, i den dejligste lille lejlighed på Vbro, som vi begge er sindsygt glade for. Den er på 60 kvm, og helt perfekt til to mennesker og en lille bitte hund. Men der kan sørme heller ikke være mere. Det er lige så hatten passer, eller hvad man siger.

Tidligere faldt jeg så over et link på Facebook til den FEDESTE lejlighed på Frederiksberg. 130 kvm. taglejlighed med 4 værelser og åbent køkken/spisestue. Meget i stil med den vi har nu, bare større og lysere. Og det satte jo lidt gang i drømmende. Altså vi har planer om at bliver boende i vores nuværende lille hule minimum to år endnu, da vi som sagt er ovenud lykkelig for både rumfordeling, størrelse og beliggenhed, men en dag har man jo brug for mere plads.

Så nu har vi brugt lidt tid på at side og kigge på diverse boligsider. Kender i ikke det, når man bliver fuldstændig grebet af en ide, som man jo inderst inde godt ved ikke rigtig er relevant atm?

Jeg tror dog også, at den helt store drøm for os, er at rykke til Valby eller Brønshøj og finde et stort lækkert hus med have til en dag om mange (nogle!) år. Selvom jeg kun er 22, drømmer jeg altså allerede om at rykke i hus en dag. Men det hænger nok også sammen med, at jeg jo boede i hus inden jeg flyttede hjemmefra. Og det med at have en have (hehe) er virkelig fantastisk, og meget undervurderet. En gård/ en tur i parken kommer aldrig op på det niveau.

Nå, lidt boligtanker her fra sofaen i det svenske. Håber i har nydt weekenden? 🙂

12833474_10206740233997488_1442761396_n 1624315_10206740233317471_75162560_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Afslappet onsdag + weekend countdown