Om at vælge økologisk

Sommerferieplanlægning & hjemmelavede tacos

Søndag aften. Vi sidder alle tre (to mennesker, én hund) i vores lille grå sofa. Menneskerne har spist hjemmelavede tacos – SÅ lækkert! Hunden fik en dental stick. Nu slår vi mave, og har netop set sæsonafslutningen af Bedrag. Fulgte i med i den? Jeg ved ikke rigtig, om jeg synes det var god… Og at der kommer en sæson 2 synes jeg virker lidt skørt.

Vi har brugt dagen på total afslapning. K og lille B stod op ved 9 tiden og gik tur og handlede ind mens jeg snoozede helt til kl. 10. Da jeg stod op, var det til morgenmad og kaffe, lige som man kunne ønske sig. K er blevet rigtig god til at holde fri i weekenderne (ret nyt, før i tiden skulle han ofte ind et par timer og ordne nogle ting, men nu prioritere han virkelig at slappe helt af i weekenderne, så dejligt og hyggeligt) så i dag havde vi absolut ingen planer. Vi snakkede lidt om en tur i Cinemaxx, men der gik ikke noget vi gad se. Til gengæld blev jeg ret hooked på at tage på Fisketorvet (?) og da vi jo kun bor små 20 minutters gang derfra, blev det pludselig (lidt mod Ks vilje) planen.

Fisketorvet var (som altid, forestiller jeg mig) fyldt med mennesker, specielt børn var der mange af. Men vi talte til 10 inden vi gik ind, og havde ikke travlt med noget, så det gik nu meget godt. Vi var en tur i Zara og ellers slentrede vi bare lidt rundt. Vi returnerede dog ret hurtigt til hulen igen. Lad mig bare sige det sådan her: Fisketorvet er ikke det mest romantiske sted, at tilbringe sin søndag eftermiddag.

Derhjemme stod den på frokost og Fargo (på HBO – ser i den?) og derefter et par timers studieforberedelse for mit vedkommende, mens K forberedte de føromtalte tacos.

Nu sidder vi så her, og overvejer snart at ramme puderne. Desuden har vi netop bestilt flybilletter til Lissabon, hvilket betyder at sommerferien er i hus. Ahhh. 🙂 Vi skal afsted sammen med et vennepar (meget voksent eller hvad?) og bo i deres ferielejlighed med tilhørende pool. Billetterne var ret pricy, til gengæld skal vi stort set ikke betale noget for at bo der, så alt i alt bliver det en rigtig fin pris. Det er altså dejligt at have dét på plads!

Da jeg først har en forelæsning kl. 14.15 imorgen, føles søndag aften altså ikke helt så slem 🙂 Håber jeres har været skøn?

12804134_10206694693419002_1006002912_n 12804171_10206694693298999_1062363770_n (1)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Om at vælge økologisk