En mærkelig uge

Forandring fryder

Vi er på jagt efter en ny bænk til den ene side af vores spisebord. K har lidt overskud på kontoen i denne periode, så han er i et total købe-mode. Både ny sofa, og nye spisebordsstole
har været på tale, men grundet en for lille lejlighed (i hvert fald i forhold til sofaen…) og at det måske er en ligelovlig stor mundfuld penge at fyre af på en gang, forbliver det bare i tankerne. Men fornyelse i hulen har vi begge lyst til, så en flot bænk har vi været på jagt efter i dag. En bænk ala denne her, og så med nogle lækre skind henover, det kunne være så fint.

Men i dag var heldet ikke rigtig med os, så vi må lede videre de næste par uger. Vi fandt dog nogle fine skind som vi har lagt i vores spisebordsstole, og så rykket lidt rundt på nogle ting herhjemme. Det hjælper lidt på det. Sjovt som forandring fryder ikk’? Lejligheden blev pludselig større, efter at vi vendte spisebordet og satte det op af vinduet. Noget vi ellers har haft op til flere gange før, men lige pludselig bliver man glad for det igen 🙂

Pt sover begge gutterne i sofaen. Lille B ligger som et halstørklæde rundt om Ks hals, det ser sjovt og cute ud. Vi har købt ind til at lave hjemmelavet pizza senere, og så skal vi ellers bare se film og ligge i ske på sofaen. Og sådan er det!!!

Rigtig god lørdag 🙂

12696033_10206594152185534_1670104426_n Skærmbillede 2016-02-14 kl. 12.37.11

1

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

En mærkelig uge