Hej 2016

Velkommen til Vesterbro, lille B

Tidligt om morgenen d. 2 januar tog K og jeg bilen og krydsede hele det ganske land. Vi kørte til Sydals ved Sønderborg for at hente en lillebitte hundehvalp. Som jeg skrev for nogle dage siden, havde vi glædet os og set frem til den dag i hvad der føles som en evighed, så da vi endelig fik lov til at holde ham og tage ham med hjem til Vbro, var det bare en helt fantastisk følelse 🙂 🙂 🙂

Og nu har vi så haft ham i to døgn, og han er virkelig, VIRKELIG dejlig. Meget bedre end man havde turde håbe på faktisk. Han er fuld af gå på mod og farer bare lige ud i verden når vi er på tur med ham. Han skal prøve alt af, og er ikke bange for noget. Men samtidig er han også følsom og putteagtig og elsker at blive nusset og rørt ved.

Pt har han forsøgt at bide i min computer ca 1o gange mens jeg har skrevet det her indlæg – og ja han tissede på gulvet kl. 3.30 i nat, og vågnede igen kl. 5.30, men hold da op hvor er det bare det værd!

I dag har jeg siddet ude på Uni med min anden (og sidste!) skriftlige eksamensopgave der skal afleveres om 10 dage, så det er K der har ageret babysitter hele dagen. Da jeg kom hjem kunne han allerede både reagere på sit navn OG havde lært at sitte. Så bliver man hel stolt af sin lille hundebaby – ja sådan nogle ting er pludselig store. Kan i mærke hvor jeg er på vej hen af? Jeg bliver en crazy dog lady inden længe.. Jeg har dog sagt til K at vi IKKE (!!!) må omtale os selv som mor og far, det kan jeg simpelthen ikke tage. Indtil videre går det godt 😀

Vi er allerede nu helt forelskede i ham, og nyder hver lille stund med ham. Men det ér et stort projekt og kræver meget tid, det kan vi allerede godt mærke nu – og K tager oven i hatten til Gran Canaria da han har et job fra onsdag til onsdag, så jeg kommer til at jonglere med lille hvalp, ingen søvn og en eksamensopgave – men jeg har jo hele tiden været klar over det, og jeg er sikker på at alting nok skal gå i sidste ende 🙂

Nå, det var lidt tanker her fra hundebarselsboblen 😀

12498543_10206352576026281_1318981547_n 12506787_10206352592506693_1590625923_n

4

 • vesterbrolivet

  Hej S. Tak for din kommentar 🙂
  Han vejer lige nu ca 2kg og kommer til at veje omkring 7 kg når han er fuldvoksen. Så han vil altid være en lille en – nem at have med rundt i cykelkurven og sådan..
  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • vesterbrolivet

  Tusind tak Camilla. Det er helt vildt så meget kærlighed den giver allerede nu. Det er noget helt specielt med sådan en lille en! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Nej nej nej hvor er den bare sød! Bliver den meget større?? ej du må skrive lidt mere om, hvordan livet er med hund! jeg synes din blog er så hyggelig og fin at følge med i 🙂

  KH S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej hvor er den skøn! Stort tillykke med det 😀 Den skal nok bringe meget glæde hos jer

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hej 2016