Julegaveønsker

Ulempen ved at være studerende i julen

Jeg synes ofte at jeg skriver om alle de gode sider ved at være studerende. Jeg prøver – måske også for min egen skyld – at holde fast i det positive, og se muligheder i stedet for begrænsninger.

Og med fare for, at det kommer til at lyde som en dårlig jobansøgning, så er det under alle omstændigheder min tilgang til studielivet.

Men.

Her i juledagene, hvor mange er gået på juleferie i fredags, og der bare er en helt speciel julestemning i byen, så er det lidt hårdt overhoved ikke at være med til det.

Jeg tror faktisk jeg var mere i julestemning fra d. 25 november til d. 10 december, end jeg er nu – lige nu, hvor man virkelig burde peake på julestemning. Det er altså d. 21 december!

Men når man konstant har denne her opgave hængene over hovedet, så er det bare ikke særlig hyggeligt, at opleve andre kunne slappe af og spise klejner. Jeg tror egentlig det bunder i, at jeg i lørdags oplevede lidt af en skriveblokade. Indtil da, faktisk hele ugen op til, var det gået så fint, og om aftenerne havde jeg nærmest lyst til at give mig selv en high five fordi jeg havde produceret så meget. Omfanget på opgaven er på 15-18 sider og jeg er pt på 11, hvilket, i mit hoved, er virkelig godt.

Men så blev det lørdag. Og K havde en masse sjove planer, og jeg sad bare og stirrede ind i dokumenterne – flyttede lidt rundt på nogle afsnit, rettede en enkelt stavefejl, og det var så det. I går, søndag havde jeg, ifølge min meget strukturerede plan, en dejlig fortjent fridag, – som så pludselig ikke var så fortjent alligevel. Og i dag mandag, er jeg nervøs for, om jeg nogensinde kommer videre.

K siger det er helt normalt, nogle dage går det godt, andre dage dårligt. Hader bare de dårlige dage!!! Men i stedet for at sidde her og brokke mig, kunne jeg jo fx bare gå i gang.

Hej hej

12404640_10206260081873985_1975394418_n 12395278_10206260081913986_2131558291_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Julegaveønsker