Hjemme: solbrændte og fyldt op med kærlighed og god mad

Tilbage til hverdagen

Så er hverdagen stille og roligt oppe og køre igen. I dag skal jeg læse til studiet, på arbejde nogle timer og så hjem til mine forældre og spise i aften.

Jeg er typen der vildt hurtigt får hjemve. Bare efter et par dage væk savner jeg min familie. Så nu efter ti dage væk, glæder jeg mig til at se dem igen. Det lyder måske skørt i nogens ører 🙂

Som jeg skrev om i et indlæg da vi var i Malaga, kan jeg rigtig godt lide at komme hjem igen efter en ferie. Det er vigtigt at man er glad for den hverdag man har – det ville da i hvert fald være rimelig ærgerligt, hvis man havde lyst til at blive væk. Men sådan er der nok desværre nogle der har det.

Jeg er så glad for den hverdag jeg har lige pt. Jeg går på et studie der passer rigtig godt til mig. Jeg bor i den bydel jeg holder allermest af, i hjertet af København. Jeg er sammen med jordens dejligste og mest kærlige mand som jeg er bundforelsket i. Vi har det godt økonomisk, bor i en fantastisk lejlighed. Min familie er sund og rask og jeg har nogle dejlige veninder som jeg ser rigtig meget til.

Lige for tiden, tror jeg ikke jeg kunne forestille mig en bedre hverdag end den jeg har. Jeg er glad når jeg cykler ud på studiet om morgenen, og jeg er glad når jeg cykler hjem igen. Og selvfølgelig er der dårlige dage, det kan man simpelthen ikke undgå. Men lige nu, bliver de virkelig opvejet af de gode synes jeg.

Og jo, jeg skriver da helt sikkert det her fordi jeg netop har været væk en uge og kunne lade op og slappe af og tænke på alle de gode ting jeg har derhjemme.

Men jeg tror det vigtigste i verden, er at man er ‘hverdagslykkelig’. Og det er jeg. I hvert fald lige i denne her periode 🙂

Og hey nåh ja. Det er fredag – SKÅL og god weekend!

12067753_10205849574691562_270873545_n 12071640_10205849570851466_1277000836_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hjemme: solbrændte og fyldt op med kærlighed og god mad