Farvel Vesterbro, hej Malaga

Magiske Malaga

Her kommer et lille Hej fra Malaga!

Her er fuldstændig fantastisk, og stedet lever virkelig op til vores (høje) forventninger. Jeg er jo som fortalt afsted med K, hans forældre og lillebror.

Vi bor ca 45 minutters kørsel fra lufthavnen i et luksus hus med den smukkeste udsigt over bjergene. Vi laver ikke så meget andet end at nyde vejret og hinanden, sole os, spise god hjemmelavet mad og læse en helvedes masse bøger. Jeg prøver også at læse til studiet – og det går faktisk overraskende godt!

I fredags var vi et smut inde i Malagaby og shoppe lidt – virkelig en dejlig by og virkelig nogle skønne butikker! Fik blandt andet købt en SÅ pæn lysegrå vinterjakke til kun 450kr (?) i en butik der hedder Pull & Bear, et undermærke til Zara åbenbart. Elsker sådan nogle fund!

I overmorgen vender vi hjemad mod København igen, så gik der lige syv dage. Bum. Men selvom her er så dejligt, bliver det også dejligt at komme hjem igen. Sådan tror jeg det er vigtigt at man har det 🙂

image imageimage imageimage image

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Farvel Vesterbro, hej Malaga