Dagen derpå

Om præcis en uge…….

Sidder K og jeg og hele svigermekanikken trygt og godt i et fly på vej mod Spanien.

I anledningen af K’s fars 60 års fødselsdag er vi nemlig blevet inviteret en uge til Malaga hvor vi skal bo i et stort luksus hus med privat ‘infinity’pool, udendørs biograf, privat træningsområde og jeg ved ikke hvad. Og sådan en invitation kan ingen jo sige nej til 🙂

For et par måneder siden, da jeg skrev dette indlæg (som desuden ikke indeholder noget om Malaga-turen, selvom den har været planlagt længe – nok fordi jeg følte at der på daværende tidspunkt var hundrede år til) kiggede jeg frem på sommeren 2015 – som jeg glædede mig helt ustyrligt meget til – men havde nok i virkeligheden ikke forestillet mig at den rent faktisk ville time så godt som den gør.

Sommeren i Danmark er jo ved at gå på held, det kan vi vidst godt blive enige om, så en uge med et sidste skud sol og varme bliver helt fantastisk og kommer til at give så meget på overskudskontoen.

Skærmbillede 2015-09-16 kl. 10.25.22 Skærmbillede 2015-09-16 kl. 10.25.06

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Dagen derpå