Når den smukke mand bliver mandesyg

Fredagens forventning vs fredagens virkelighed

Det er fredag, jeg har weekend (fik det i går kl. 12.00!) og jeg har glædet mig helt vildt til at bruge de næste par dage på at spise god mad, være lidt fuld, sove længe, ligge i ske og kigge min mand i øjenene.

Realiteten er bare noget andet.

Kan i huske det indlæg jeg skrev i onsdags? Helt ovenpå og kæphøj og som sluttede af med noget ala “…jeg har købt bland selv slik, tomatsuppe (knorrs udsøgte) vitamin og næsespray med hjem og hygget lidt ekstra om patienten. Det har nu også været hyggeligt for mig selv, det må jeg ærligt at indrømme”

Og jo, det var da også hyggeligt. Lige indtil det blev aften, og halsen begyndte at brænde lidt mærkeligt. Og hovedet føltes lidt ekstra tungt. Men jeg holdt fast i min teori om, at hvis man virkelig tror på at man ikke vil være syg, så bliver man det heller ikke.

Men så blev det morgen. Og hovedet var bare pludselig dobbelt så stort og næsen løb fra mig. Så jo okay, ja, jeg indrømmer det. Jeg hoppede lige i syge-fælden og har nu mega hovedpine, ondt i halsen og snot alle vegne. Klassisk. 

Så lige pt bliver min anden kop camilethe (som jeg hader!) indtaget i sofaen i mine forældres hus, omgivet af snotpapir og næsespray og masser af lektier der skal læses til den kommende uge. Men helt ærligt, hvad sker der også for, at jeg har været fit for fight HELE sommerferien – som i, at jeg ikke har haft det mindste! Så starter jeg i skole, og allerede 4 dage inde i semestret kommer forkølelsen. Men sådan er livet nok bare! 🙂

Så i aften står den desværre nok mere på netflix og noget varmt til halsen, og ikke så meget på romantik og dybe kærlighedserklæringer som jeg havde håbet. That’s life.

God weekend – til alle de syg og alle de raske 🙂

Skærmbillede 2015-09-04 kl. 11.45.02 11778138_10205667200612324_1632943725_n

2

 • vesterbrolivet

  Hej Camilla.
  Er lige faldet over din kommentar nu først – mærkeligt. Men ja, det tager bare længere tid når man går op og ned af hinanden. Vi kom dog over det 🙂
  God dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv, det er sgu surt! Men rigtig god bedring 🙂 det er altid svært at komme udenom sygdom når man først bor sammen med andre som er syge desværre

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Når den smukke mand bliver mandesyg