Et lille pip fra Milano

Tilbage på Vesterbro!

Ahhhh, København tog imod os med åbne arme og sol tidligere i eftermiddag.

Vi havde en gnidningsfri tur hjem fra Italien. Vi var en time forsinkede med flyet, men det betød ikke det store. Vi er hjemme igen, og må inddrømme at vi begge har savnet vores lille hule her på Vesterbro 🙂

Det har været en fantastisk tur og vi har oplevet så meget men også fået koblet helt af og nydt hinanden og vejret. K glæder sig til at komme på arbejde imorgen. Her må jeg dog sige, at det er okay for mig, at studiet først starter op til september 😀

Maden i Italien er simpelthen så lækker, hvor end man går hen; pasta, pizza, skinke, mozzerella, pølse, parmaskinke?? vi har ikke levet af andet (seriøst) så i aften skal vi have rugbrød. Og vi glæder os helt vildt!!!

Ellers står den bare på tøjvask og True Detective (vi mangler to afsnit, uhh) vi tager nemlig allerede afsted igen lørdag morgen, hvor den står på familie tur til Sverige med K’s familie og efterfølgende en uge i Sverige med min. Dét bliver altså hyggeligt! Håber vejret er med os.

Ha’ en dejlig torsdag !

11749306_10205327988652237_536978165_n 11749446_10205327988892243_734715370_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Et lille pip fra Milano